chysta-ms-druhy-launch-xboxu-360-v-japonsku
Novinka Chystá MS druhý launch Xboxu 360 v Japonsku?

Chystá MS druhý launch Xboxu 360 v Japonsku?

sleepless.

sleepless.

1. 4. 2006 08:30
Reklama

Zatímco v Evropě, Austrálii i severní Americe se konzoli Xbox 360 daří velice dobře, tak v Japonsku je tomu přesně naopak. Navzdory velkým plánům a velkohubým prohlášením Microsoftu se zde Xboxu 360 nedaří, hodně nedaří. Společnost Microsoft se však evidentně nehodlá vzdát, jako to udělala v případě Xboxu. Hodlá se s Xboxem 360 v Japonsku prosadit stůj co stůj, i když to bude trvat trošku déle. Důkazem toho, že to MS nevzdává a vzdát ani nehodlá, má být re-launch, neboli jakési druhé uvedení konzole 360 na japonský trh. Tato informace zatím samozřejmě není oficiální. Vlastně jde jen o spekulaci, ale docela věrohodnou.

Druhé uvedené konzole Xbox 360 v Japonsku by se mělo odehrát 29. června tohoto roku, což je datum, kdy dojde v Japonsku k vydání hned několika Xbox 360 titulů. Kromě jiných to bude JPN verze taktické akce Ghost Recon: Advanced Warfighter, RPG Spectral Force 3: Innocent Rage od společnosti Idea Factory, third-person akční adventure Bullet Witch od týmu Cavia a společnosti AQ Interactive a netrpělivě očekávaná mech akce Chromehounds od spol. Sega. Ta sice měla vyjít už 25. května, ale společnost Sega aktuálně její vydání posunula právě až na 29. června, což je také dosti podezřelé a nasvědčuje to tomu, že Microsoft skutečně re-launch Xboxu 360 v Japonsku chystá. Jestli je to pravda se ukáže až v dalších týdnech. Rozhodně to však zní docela logicky.

Ještě předtím však společnost Microsoft, v rámci snahy o zviditelnění Xboxu 360, uvede v Japonsku na trh speciální Xbox 360 Blue Limited Edition: 2006 FIFA World Cup. Jedná se o bundle, který bude v Japonsku dostupný u příležitosti konání mistrovství světa ve fotbale od 27. dubna v počtu 10.000 kusů. Jeho cena bude cca 430 dolarů, za něž budoucí majitel dostane konzoli, 20 GB HDD, dálkový ovladač, bezdrátový ovladač, HD AV kabel, LAN kabel, AC adaptér, titul 2006 FIFA World Cup Germany od EA, modrý šátek značky Adidas a modrou Adidas krytku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama