activision-chysta-call-of-duty-titul-pro-revolution
Novinka Activision chystá Call of Duty titul pro Revolution

Activision chystá Call of Duty titul pro Revolution

sleepless.

sleepless.

29. 3. 2006 14:03
Reklama

Společnost Activision určitě není sama, která v současnosti připravuje hry pro konzoli Revolution, jež budou využívat speciálního dálkového ovladače. Je však jediná, o jejichž Revo titulech se díky sadě nedopatřením uniklých informací/spekulací, něco konkrétního ví. Tak například nedávno došlo ke zveřejnění víceméně potvrzené informace o tom, že spol. Activision chystá speciální Revo verzi titulu Spider-Man 3, kdy bude hráč moci s pomocí Revo ovladače ovládat pohupování pavoučího může skrze ulice herní metropole.

Nyní se zase na sajtě Got-Next objevila informace o tom, že Activision chystá Revolution verzi jednoho ze svých Call of Duty titulů. Vývoj Revo verze prý mají na triku lidé z týmu Exakt Entertainment, kteří se specializují na porty her (nejenom, ale hlavně) pro konzole od společnosti Nintendo. Pro spol. Activision už například v minulosti vyprodukovali Gamecube verze titulů Call of Duty: Finest Hour, True Crime: Streets of L.A., nebo X-Men: Next Dimension.

Revolution verze chystaného Call of Duty titulu by prý měla být k dispozici rovnou při launchi Reva (zřejmě letos na podzim), nebo krátce po něm v tzv. launch window, což bývá obvykle doba prvních dvou měsíců po uvedení konzole na trh. Hlavní je však skutečnost, že by hra měla využívat všech možností Revo ovladače. To znamená, že se hráči budou moci uchýlit buď k celkem standardní metodě míření prostřednictvím analogové páčky, nebo zkusí druhou možnost. Tu představuje míření ovladačem přímo na obrazovku v jedné ruce a ovládání pohybu analogem v ruce druhé. Právě na tento způsob ovládání se zdá být Revo ovladač jako stavěný. Zda-li tomu tak je se však ukáže až bude konzole na trhu.


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama