oficialni-predstaveni-next-gen-akce-stranglehold
Novinka Oficiální představení next-gen akce Stranglehold

Oficiální představení next-gen akce Stranglehold

sleepless.

sleepless.

27. 2. 2006 13:44
Reklama

O next-gen akčním titulu Stranglehold padla první zmínka loni během E3 2005, kdy společnost Midway oznámila, že na hře pracuje jedno z jejich interních studií společně se společností Tiger Hill Entertainment známého režiséra Johna Woo. Nyní došlo k oficiálnímu představení hry, která se kromě PS3 a Xboxu 360 objeví i na PC, což dříve známo nebylo. Stranglehold je duchovní nástupce filmu Hard Boiled režiséra Johna Woo. Hru vyvíjí tvůrčí tým Midway Chicago, jehož zaměstnanci se naposledy připomněli solidní konzolovou FPS Psi Ops: The Mindgate Conspiracy. Hlavním hrdinou hry je, stejně jako ve výše jmenovaném filmu, inspektor Tequila, kterému ve hře propůjčí, hlas, podobu i všechny pohyby známý herec Chow Yun-Fat, který spolu s režisérem Johnem Woo tvoří perfektně sehranou dvojku, z čeho by měly ve výsledku těžit především hráči.

Příběh tentokrát zavede inspektora Tequilu do Chicaga a Hong-Kongu, což budou dvě hlavní herní lokace, které díky použité Unreal 3 Engine technologii a fyzikálnímu enginu Havok nabídnou údajně nevídanou míru interakce, hlavně co se možnosti destrukce týče. Zničit prý půjde úplně všechno, respektive kterýkoli objekt v lokaci, což bude podle všeho základ celé vizuální show, kterou hra předvede. Vizuální atraktivitu hry však nebude mít na svědomí jenom detailní grafika, interaktivní herní prostředí a spousta efektů, ale i sám John Woo, který se na vývoji hry bude podílet hned v několika oblastech. Bude odpovědný nejenom za bezchybnou realizaci scénáře a tradičně atraktivní bojovou choreografii, ale i za to aby měl hráč například díky práci kamery pocit, že se sleduje, respektive prožívá skutečný akční trhák.

V tom mu dopomůže i koncept hry, který počítá s nonstop akcí, kdy bude hlavní hrdina bez přerušení vyprazdňovat zásobníky do nepřátel, zatímco se bude houpat na lustru, využívat pohybující se objekty, skákat plavmo do prostoru, provádět kotouly, využívat zábradlí a tak podobně. Přitom všem bude moci neustále decimovat řady nepřátel s pomocí širokého arsenálu zbraní. Co se samotného příběhu týče, tak půjde jako obvykle o morální dilema drsného policajta s křehkou duší. Ruská mafie mu v Chicagu unese ex-manželku. Tequila bude nucen vynaložit obrovské úsilí na její záchranu a zároveň si dávat pozor, aby přitom nepřekročil hranice zákona. Vydání hra je na všech třech výše uvedených platformách naplánováno na konce tohoto roku, přičemž pravděpodobnost posunu vydání je v tomto případě dosti značná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama