rare-chysta-novy-obsah-pro-kameo-i-pdz
Novinka Rare chystá nový obsah pro Kameo i PDZ

Rare chystá nový obsah pro Kameo i PDZ

sleepless.

sleepless.

14. 2. 2006 14:19
Reklama

Xbox Live Co-op pro dva hráče měl být už v základní verzi Xbox 360 akční adventure Kameo: Elements of Power, ale do finální verze se i přes svojí přítomnost v betaverzi nějakým zázrakem nedostal. Fanoušci byli samozřejmě poněkud naštvaní, ale to je tak to jediné co mohli. Ostatně co-op nebyl jediný prvek, který byl ze hry na poslední chvíli vyškrtnut, protože by se do pevně stanoveného termínu vydání nestihl odladit. Hráči museli oželet třeba nepřátele spadající pod elementy větru a blesku, kteří taky finální selekci nepřežili. Zkrátka toho bylo hodně, co nakonec muselo ze hry pryč, aby mohla ven za hráči.

Některých ze zdánlivě ztracených prvků se však hráči přeci jenom nakonec dočkají a jedním z nich bude tolik žádaných co-op. O tom, že na něm tvůrci z Rare pracují se spekulovalo už koncem listopadu, ale až nyní byl tvůrci přímo zmíněn a tím pádem i potvrzen. Došlo k tomu na této mailbag stránce, kde v jedné odpovědi jasně stojí, že  se co-op přes Xbox Live právě testuje, odlaďují se poslední bugy a všem majitelům Kameo: Elements of Power by měl být k dispozici velmi brzy. Hráči se prý navíc mohou do budoucna těšit na další Kameo obsah, ale je otázka zda bude přístupný zadarmiko, nebo se za něj bude na Xbox Live marketplace platit.

Nového obsahu se nedočkají pouze hráči Kameo: Elements of Power, ale i příznivci druhého Xbox 360 titulu od Rare, kterým je samozřejmě FPS Perfect Dark Zero. Pro ně tvůrci v této době chystají nové multiplayer mapy a pracují na patchi, který hru zbaví řady otravných bugů, na něž si hráči konstantně a oprávněně ztěžují. Jednou z novinek by přitom měla být i možnost zakládat klany a pak pořádat klanové bitvy, šarvátky, boje a podobně. Ta jen pro úplnost měla být rovněž k dispozici v základní verzi hry, ale nakonec budou hráči rádi, když se jí dočkají ještě před koncem roku.


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama